Logo

Forårsfristelse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk æble
2 stk pære
2 stilke rabarber
½ dl vand
½ dl jordbærsaft
1 spsk citronsaft
½ dl hakket hasselnødder

Skræl æbler og pærer, skær dem i tynde både. Rens rabarberstilkene og skær dem i små stykker. Læg frugterne lagvis i en gryde. Bland vand, jordbær- og citronsaft og hæld blandingen over frugterne og lad dem koge i 10-12 minutter til de er møre og pynt det af med hasselnødderne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her