Logo

Forårsruller med rejer og sennepsdip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forårsruller med rejer og sennepsdip

 

Du kan servere rullerne færdige eller lade familien selv rulle; anret fyld og dip i skåle, og sæt de tørre rispapirs-pandekager og et fad vand på bordet. Så kan alle hygge sig med at dyppe, fylde og rulle.

8 stk. Arbejdstid: 30 min.

 

#

100 g kål

2 gulerødder

2 forårsløg

200 g pillede rejer

1 spsk sojasauce

1 spsk sesamolie

1 fed hvidløg

evt. chili

lidt frisk koriander eller basilikum

8 ark rispapir

 

Sennepsdip:

3 spsk sojasauce

2 spsk vineddike

1 spsk sesamolie

2 tsk sennepspulver

1 tsk sukker

*

 

Snit kålen papirtyndt brug evt. en mandolin.

Skræl gulerødderne, og riv dem groft.

Rens forårsløgene, og snit dem fint.

 

Afdryp rejerne på et stykke køkkenrulle.

Vend rejer sammen med grønsager, soja, sesamolie, knust hvidløg, evt. chili og krydderurteblade.

 

Udblød 1 ark rispapir ad gangen i koldt vand i ca. 30 sekunder.

Læg et par skefulde rejefyld på, fold enderne ind, og rul rispapiret tæt om fyldet.

Anret på et fad, og server med sennepsdip, eller blot sojasauce og chilisauce.

 

TIPS: Rispapir kan købes i velassorterede supermarkeder, i orientalske specialbutikker og på internettet.

 

Forårsruller med rejer og sennepsdip

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her