Logo

Forel med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g forel
2 porrer
200 g knoldselleri
2 gulerødder
1 fennikel
citron
frisk estragon
2 ½ dl bouillon
smør
persille

Skyl forellerne og drys dem med salt indvendig. Porrerne skæres i tynde ringe, selleri og fennikel i fine tern, og gulerødderne i strimler. Halvdelen af grønsagerne fyldes i fiskene sammen med lidt citronsaft.

Forellerne sættes i ovnen i et smurt, ovnfast fad ved 200° i ca. 30 min.

Resten af grønsagerne svitses i smør, bouillonen tilsættes sammen med estragon. Lad saucen koge, til grønsagerne er møre, blend og smag til med salt og peber. drys hakket persille over umiddelbart før servering.

Servér forellerne med grønsagssaucen samt kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her