Logo

Forelskede hummerhaler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 jomfruhummerhaler
2 spsk tomatpuré
3 dl piskefløde
¾ dl cognac
hvedemel
smør

De rå haler pudres med hvedemel, salt og peber, og vendes i 2 minutter i gyldent smør på en pande.
Ryst panden, så de triller rundt.
Hæld piskefløde, tomatpuré og ekstra smør ned i panden.
Kog saucen ind 3-4 minutter, til den er tyk.
Hæld cognacen i, mens saucen koger.
Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her