Logo

Frankfurter Brenten

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g smuttede meget finthakkede mandler
375 g sukker
Saft af  ½ citron
100 g hvedemel
125 g sukker
1 æggehvide
  
25o g sukker, mandler, citron og et par dråber vand ristes på svag varme, indtil massen er tør.
Når dejen er afkølet, æltes dejen med hvedemel og 125 g sukker.
Dejen smuldres og æggehviden indarbejdes.
Udrul dejen på sukker, stil den koldt, pres dejstykker i specielle træforme, lad de små billeder tørre til næste dag, derefter bages de ved svag varme.               

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.306 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her