Logo

Fransk grønsagsret - Ratatouille - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer. Kogetid i trykkoger: 5 min.

# Ingredienser

½ dl olie
2 skivede løg
2 grønne peberfrugter i store terninger
2 courgetter i skiver eller terninger
1 aubergine på 250 g i terninger
½ kg flåede tomater eller tilsvarende mængde fra dåse
3-4 knuste hvidløgsfed
salt, peber
1 spsk friskhakket basilikum eller 2 tsk tørret
2 tsk frisk rosmarin eller ½ tsk tørret
2 dl halvtør hvidvin

* Tilberedning

Svits løg, peberfrugter, courgetter og aubergine få minutter i olien i trykkogeren.
Kom tomaterne i sammen med hvidløg, krydderier og hvidvin.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad grønsagerne koge i 5 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt hvis De vil have knapt udkogte grønsager eller langsomt, hvis grønsagerne skal være let mosede.
Flutes eller landbrød spises til.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her