Logo

Fransk grønsagssuppe - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer Iblødsætningstid: ½ døgn. Kogetid i trykkoger: 15 min.

# Ingredienser

250 g hvide bønner
250 g kartofler i terninger
250 g courgette i skiver eller firkanter
250 g grønne bønner
250 g gulerødder i skiver eller firkanter
1 løg, grofthakket
4-5 flåede tomater (evt. fra dåse)
salt, peber
1 laurbærblad
1 ½ l suppe, bouillon eller vand

* Tilberedning

Læg bønnerne i koldt vand ½ døgns tid.
Kom alle grønsagerne i trykkogeren med krydderier og suppe eller vand.
Hæld vandet fra bønnerne og kom også dem i gryden.
Læg låg på trykkogeren og bring den på tryk.
Lad det koge 15 min.
Tag hurtigt trykket af gryden.
Smag suppen til og server flûtes eller groft landbrød til.

Tips: Suppen kan tilsættes 200 g nudler efter den er gået af tryk. Lad dem koge i suppen 5 min. uden låg. Et par knuste hvidløgsfed samt ½ spsk finthakket basilikum kan kommes i suppen lige inden den serveres.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her