Logo

Fransk kalvekølle i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kalvekølle
salt
2 ½ dl rødvin
½ tsk hakket timian
½ tsk salvie
½ tsk rosmarin
1 tsk hakket persille
½ laurbærblad
hvedemel

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Gnid kalvekøllen med salt. Bland rødvin med de hakkede krydderier eller med tørrede. Knus laurbærbladet fint og kom det i. Læg køllen i stegesoen. Hæld vinen ved og sæt stegen i ovnen ved 250ºC i 1 ½ - 2 timer. Si skyen og jævn den.

Serveres med kogt blomkål eller andre grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her