Logo

Fransk rabarberkage i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g vinrabarber
125 g sukker
1 dl rasp
4 spsk sukker
75 g smør
2 æggehvider
100 g flormelis
50 g nøddekerner
       
Skær rabarberstilkene ud i små stykker og bland dem med sukkeret.
Kom det i den gennemfugtede stegeso, som er smurt med halvsmeltet smør.
Drys rasp over og hæld smeltet smør på.
Pisk æggehviderne meget stive.
Tilsæt 2 spsk af sukkere og pisk hviderne stive igen.
Vend resten af sukkeret forsigtigt i og læg marengsen over rabarberne.
Bag desserten ved 150ºC i ca. 40 minutter
Til denne kage spises flødeskum eller råcreme.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.873 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her