Logo

Fransk sennepssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pikant Sauce der kan afløse bernaise saucen i de fleste tilfælde, og er ikke nær så fed. Skal smage af sennep uden at "bide" i gummerne.

½ liter grønsagsbouillon
150 g margarine
2 spsk hvedemel
½ l. cremefraiche 18%
2-3 spsk alm. Dijon sennep
evt. lidt peber

Margarinen smeltes og røres sammen med melet - herefter piskes bouillonen langsomt i - men holdes fri af bunden - indtil opbagningen har konsistens som af en lind kartoffelmos. Heri røres cremefraiche og sennep. Smages til med sennep, og evt. lidt peber efter behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her