Logo

Franske sennepssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 sildefileter
2 hårdkogte æg
1 dl eddike
¼ dl sennep
½ dl fløde
3 spsk sukker
2 løg
dild eller purløg
 
Sildefileterne skæres i stykker og lægges på et fad.
Eddike, sennep, fløde og sukker røres sammen og hældes over.
Æggene skæres i skiver eller både og lægges i kanten af fadet.
Tykke løgringe lægges over silden og der drysses med grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her