Logo

Frisk parfait-lasagne i sprøde nøddeflager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sommerbær efter behag
Nøddeflager:
250 g smør
250 g sukker
2 spsk glukose
120 g hvedemel
80 g mandelmel
80 g hasselnødde­flager
 
Parfait:
1 l piskefløde
125 g sukker
12 pasteuriserede æggeblommer
marven af 1 stang vanilje
 
Nøddeflager: Alle ingredienser røres godt sammen.
Sæt en springform uden bund på bageplade beklædt med bagepapir.
Kom dejen til en flage heri (cirka 120 g).
Bages gylden i ovn ved 175°C.
Bag i alt fire flager til lasagne.
Parfait: Fløden piskes let.
Sukker, æggeblommer og vanilje piskes hvidt og vendes i fløden.
En tredjedel tages fra, og sommerbær moses let heri.
Lasagnen lægges nu med en bund først i springform og et hvidt lag, en bund og et rødt lag o.s.v.
Husk kun fire bunde, det vil sige rød i midten.
Sættes i fryseren til dagen efter. Skæres i 16 stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her