Logo

Friskpillede fjordrejer til 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g levende fjord­rejer,
2 skiver formbrød,
2 skiver surbrød,
2 skiver rugbrød,
20 g smør til brødet,
sukker, salt og peber

Vand koges op med 1 tsk. salt og 1 tsk. sukker.

Rejerne kommes i, når vandet koger.

Når vandet kommer op at koge igen, skal rejerne fiskes op, og de er færdige. Køles af og pilles.

Før anretning smages rejerne til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her