Logo

Friterede østers, Karl Johan og Serrano skinke i beignet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(10 personer)
 
10 østers uden skal
5 halverede, tynde skiver Serrano skinke
1 mellemstor Karl Johan i tynde skiver
Smør
⅓ portion beignetdej
10 tandstikkere eller rosma­rinkviste
Olie til friturestegning
Solt
 
Grundopskrift til beignetdej:
10 g æggeblommer
125 g hvedemel
1 dl vand
½ dl vindruekerneolie
7 cl oli­venolie
1 dl æggehvide pisket stiv med 1 knsp. salt
 
Dup østerserne tørre på køkkenrulle og omvikl hver især med 1 skive smørsauteret Karl Johan samt ½ skive Serrano skinke.
Stik østerspakken på en tandstikker/rosma­rinkvist, dyp i beignetdej og fritér dem gyldne ved ca. 175º.
Dryp af på fedtsugende papir og drys med lidt salt.
Himmelsk appetizer!
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her