Logo

Friterede bananer med sesamfrø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Bananer
2 spsk Hvedemel
2 Æggehvider
2 spsk Maizena
Olie til fritering
 
Karamel:
100 g Sukker
1 spsk Smør
1 spsk Vand
2 spsk Sesamfrø
 
Skær bananerne i meget store, tykke skiver.
Pisk æggehviderne let sammen med Maizenamelet.
Vend først bananerne i hvedemel, og derefter i æggehvide.
Varm olien i en gryde og kog bananstykkerne, til de er gyldne.
Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
Brun smør og sukker på en pande.
Det skal være som karamel.
Tilsæt vand og sesamfrø.
Læg forsigtigt bananerne i blandingen og vend dem en enkelt gang.
Anret dem i en skål, der først er smurt med lidt smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her