Logo

Friturestegt fiskefileter 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 gram fiskefileter af rødspætte eller skrubbe
2-3 spsk citronsaft
salt og hvid peber
 
Frituredej af:
2 dl hvedemel
1 ½ dl vand
1 æg
1 spsk finthakket persille
1 tsk paprika
½ tsk stødt korianderfrø
1 fed presset hvidløg
salt og hvid peber
½ tsk natron
 
Til pynt:
2-3 spsk finthakket persille
4 - 8 citronbåde
Olie til friturestegning
 
Skyl fileterne og skær dem i strimler (2 cm. brede).
Hæld citronsaft over, drys med salt og peber og lad dem trække
30-40 minutter.
Rør melet sammen med vandet, æg, persille og krydderier.
Rør natron i til sidst og lad det stå og trække ca. 30 minutter.
Tør fiskestrimlerne i køkkenrullepapir.
Varm olien op i en tykbundet gryde (175ºC)
Dyp fiskestrimlerne i dejen og frituresteg dem i olie, til de er gyldne på
begge sider.

Læg de stegte fiskestrimler til afdrypning på noget fedtsugende papir.
Pynt med finthakket persille og citronbåde.
Server med fx. Pommes frites og en grøn salat.

 

Tips:
En gulerod i olien opsuger brankningsprodukter, og fisken bliver ikke brændt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her