Logo

Friturestegt radicchio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 gram salat af den blegnede eller sene treviso-radicchio
1 kop hvedemel (evt. halvt rismel)
1 kop øl (øl gør friteringen mere sprød)
1 æg
salt og peber
 
Skær salaten i tynde striber, og dyp dem i fritureblandingen.
Frituresteg salaten i meget varm jomfru oliven olie eller en anden
planteolie, og lad dem blive gyldne, inden de drypper af på friture-papir
og server dem varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.682 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her