Logo

Friturestegte grillspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 gram kogt svinekam i tynde skiver
125 gram kogt skinke i tynde skiver
6 vandkastanjer (fra dåse) i tynde skiver
2 spsk sojasauce
2 spsk eddike
1 spsk mørk farin
1 spsk østerssauce
nogle dråber chiliolie

Dej af:
3 spsk Maizenamel
3 spsk sherry
2-3 æg 
Olie til friturestegning     
 
Anbring skiftevis skiver af svinekød, skinke og vandkastanjer på små grillspid
Mariner dem 3 timer i køleskab i sojasauce, eddike, farin, østerssauce og
chiliolie.
Rør Maizenamel, sherry og æg til en lind dej.
Vend spiddene i dejen, og frituresteg dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her