Logo

Frokost sildetallerken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frokost sildetallerken

 

Om sommeren er det skønt med en god sild med nye kartofler og agurker og dild, der smager af noget. Sildeplatten er anrettet til 2-3 personer til deling som forret eller på frokostbordet, evt. efterfulgt af andre retter. Arbejdstid: 30 min. 2-3 personer

 

#

Kryddersild med agurk:

2 kryddersild

½ agurk

½ rødløg

4-5 duske frisk dild

 

Hvidløgssild:

2 marinerede sildefileter

3-4 spsk cremefraiche 18%

2 fed hvidløg

evt. lidt salt

friskkværnet peber

4-6 blade grøn salat

6-8 løgringe

 

Kartofler med ansjoser:

6-7 kogte nye kartofler

1 dåse benfri ansjoser

6-8 stk purløg

 

Tilbehør:

knækbrød eller rugbrød

*

 

KRYDDERSILD: Anret skiver af agurk med stykker af kryddersild.

Drys med finthakket rødløg og dild.

 

HVIDLØGSSILD: Rør cremefraiche med hvidløg og krydr med salt og peber.

Vend stykker af sild i dressingen og anret på salatblade.

Læg løgringe på toppen.

 

KARTOFLER MED ANSJOSER:

Anret både af friskkogte nye kartofler med ansjoser og purløg.

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her