Logo

Frugt, bagt med mascapone og vaniljecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne dessert kan laves året rundt med årstidernes frugter. I denne opskrift bliver det til en sommerdessert med blandt andet jordbær, rabarber og kirsebær.

 

Vaniljesukker:
6-7 vanilje stænger
1 kg stødt melis

Bagt frugt:
Årstidens frugter, her: jordbær pærer kirsebær rabarber friske figner ferskener abrikoser

Mascaponi-creme:
Mascaponi (italiensk ost) røres op med
1 ½ spsk vaniljesukker

Skær vaniljestængerne i mindre stykker og blend dem. Hæld sukkeret ned til vaniljestængerne.
Når massen er godt blandet, hældes den igennem en sigte.
Sukker og vanilje blendes igen, til vaniljen er helt knust.

Fjern blomsten fra jordbærrene.
Skræl pærerne, fjern kernehuset og hæld citronsaft på. Tag stenene ud af kirsebærrene, og skær rabarberne ud.
Skær resten af frugterne igennem og fjern stenene. Skær et kryds i fignerne.
Strø 4-5 spiseskefulde vaniljesukker over frugterne og hæld lidt brandy eller sød vin over.

Stegetid:
ca. 15 minutter (til frugten er blød).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her