Logo

Frugtkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtkoldskål

 

Denne frugtkoldskål er bare så lækker og cremet og frisk. Når jeg har sommergæster, råber de på frugtkoldskål og bliver meget skuffede, hvis jeg ikke har lavet den. Man kan selvfølgelig også lave en halv portion - men den er så sund, at den sagtens kan bruges til morgenmad. I så fald kan der suppleres med lidt flere bananstykker, da de har tendens til at blive bløde. God appetit! Helen

 

# Ingredienser til Frugtkoldskål:

2 liter Ylette/tykmælk/A38 e.l.
2 æg

1½ dl sukker
1 citron
vaniljesukker

 

Forslag til fyld:
500 g jordbær

1 grønt (syrligt) æble

2 bananer

*

 

Tilberedning

Pisk de 2 æg med sukkeret.

(Skold først æggene ved at lægge dem på en spiseske og overhælde dem med kogende vand for at undgå salmonella)

Riv citronskal ned i massen.

Pres citronen og hæld det meste af saften i - gem resten til når du smager til.

Hæld de 2 liter tykmælk i under omrøring

Smag til med vaniljesukker og evt. resten af citronsaften.

Frugten skæres i småstykker - de må gerne være så små, at man kan have flere slags på skeen, når man spiser.

Hæld frugten i og rør rundt.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her