Logo

Frugttærte 21 fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 tærte / 8 stykker:
3 æg
50 g mandler
500 g blommer, æbler eller rabarberstilke eller anden frugt, der kan bages
125 g sukker
125 g hvedemel
2 tsk stødt kanel
2 spsk sukker
 
Pisk æg og sukker sammen og vend hvedemel og groft­hakkede mandler i.
Hæld dejen i en tærteform eller springform foret med bagepapir og sæt den i ovnen ved 200ºC i ca. 10 minutter.
Læg udstenede blommer i kvarter eller skrællede æblebåde eller snittede rabar­ber på tærtebunden. Bland kanel med sukker og drys det over frugten.
Skru ned til 180ºC og bag tærten fær­dig ca. 35 minutter.
 
Energi pr. portion: 967 kJ/232 kcal  Protein: 10,3% Fedt: 21,2% Kulhydrat: 68,5%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her