Logo

Fuldkornsgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl gryn/korn.
Bland havre, knækket hvede, knækket rug, valset byg, hirseflager og sesamfrø.
Kan også købes færdigblandede i helsekostbutikker.
½ dl hakkede rosiner eller anden tørret frugt.
 
Kornene sættes i blød natten over.
Næste morgen hældes vandet fra og 2 ½ dl vand hældes ved.
Koges 2-10 minutter, alt efter kornsorterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her