Logo

Fyldt nakkekam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 40 min. Stegetid: ca. 1 ½ time Ikke fryse-egnet
(6 personer)

1 ½ kg nakkekam uden svær
2!JO g kogt, røget skinke
6 skiver mellemlagret ost, fx. danbo
4-5 friske salvieblade
4 spsk kone. tomatpure
2-3 fed hvidløg (kan udelades)
salt og peber
3-4 spsk smør
2-3 spsk olie
2 dl rødvin
1 ½ dl piskefløde jævning
Tilbehør:
råstegte kartofler
salat

Lavet hulrum i svinekammen ved at stikke en bredbladet, spids kniv midt ind i fileten og skære ud til hver side.
Kom skiftevis skinke, ost, salvieblade, tomatpure og evt. knuste hvidløgsfed i hulrummet.
Luk for åbningen med kød nåle og gnid svinekammen med salt og peber.
Brun den på alle sider i smør og olie i en stegegryde.
Dæmp varmen og hæld halvdelen af rødvinen ved.
Lad svinekammen stege under låg 1 ½ time i alt, vend den, når halvdelen af stegetiden er gået.
Tag svinekammen op af gryden og hæld resten af rødvinen i sammen med fløden.
Bring det i kog og jævn til sauce.
Smag saucen til.
Serveres med råstegte kartofler og en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.831 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her