Logo

Fyldte æbler med krydderfars i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store syrlige æbler
250 g hakket svinekød
sojasauce
1 syltet agurk
1 løg
1 ¼ dl rasp
1 dl mælk
2 spsk smør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skræl æblerne tyndt og fjern kernehuset. Rør kødet med agurk, løg og mælk. Smag farsen til med sojasauce og krydderier.

Kom farsen i æblerne og stil dem i stegesoen. Kom rasp og smørklatter på og steg æblerne i ca. 50 minutter ved 180 º C.

De kan evt. efterbrunes uden låg til sidst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her