Logo

Fyldte agurker i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 - 1 ½ tykke salatagurker
250 g hakket oksekød
1 æg
2 spsk rasp
1 knsp.timian
salt
peber
2 spsk smør
1 ½ dl fløde

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Flæk agurkerne flækkes og skrab det inderste ud med en ske. Drys agurkehalvdelene med salt. Rør kødet sammen med æg og rasp, smag det til med timian, salt og peber. Læg agurkestykkerne, som godt kan skæres ud i portionsstørrelser, i stegesoen. Læg smørklatter på hist og her. Steg dem ved 250ºC i ca. 50 minutter.

Serveres med kartoffelmos eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her