Logo

Fyldte flütes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 store hvedeflûtes
1 ltr. cremefraiche
purløg
4 fed hvidløg
2 pakker skinke i tern
2 pakker bacon i tern
4-6 tomater
1-2 pakker smelteost i skiver
 
Bland cremefraiche med purløg og hvidløg efter smag.
Skinke i tern blandes i.
Steg bacontern på panden, skær tomaterne i skiver og udhul flûtene så meget som muligt.
Kom cremefraiche blandingen i de udhulet flûtes.
Læg de stegte bacontern over samt tomatskiverne til sidst.
Lægges i en forvarmet ovn på 200ºC i ca. 15-20 minutter.
Flütene tages ud og der lægges smelteost på så det dækker og de sættes tilbage i ovnene i ca. 5 min. til osten er smeltet.
 
Tips: Kan bruges til hovedret, alt efter hvor mange flûtes der laves.
Kan varieres med bla. kalkuntern og meget andet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her