Logo

Fyldte peberfrugter som på Ibiza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pimientos Rellenos Estilo Ibizenco
 
Sauter 2 dåser hakkede tomater med saft i olivenolie i ca. 15 minutter.
Pisk 8 æg, vend dem i tomatmassen og smag til med salt, peber og krydderurter efter behag.
Lad simre i yderligere 5 minutter.
Skær bunden af 8 røde peberfrugter, fjern kerner og fyld tomatmassen i.
Læg peberfrugterne i en bradepande med olivenolie og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 1 time, til de er smugt brune og falder lidt sammen.
Husk at vende dem undervejs og overhæld vnligt med stegeskyen.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.251 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her