Logo

Fyldte sød-sure æbler i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store syrlige æbler
100 g hakket oksekød
1 spsk hakket nødder
1 spsk rosiner
1 dl fløde
½ dl rasp
salt
peber
evt. sukker

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Bland kødet med nødder, rosiner, fløde og rasp og smag farsen til med krydderier. Stilk kernehuset ud i æblerne. Fyld dem med farsen og stil dem i stegesoen. Steg æblerne i ca. 45 minutter ved 170 º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her