Logo

Fyldte sild i porter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 sild
2-3 skalotteløg
2-3 kviste timian
1 porter
saften fra en citron
olie
 
Sildene renses og ses efter for ben, og dryppes godt indvendigt med
citronsaft, og fyldes med fint hakket løg og timian. De kommes i et smurt
ovnfast fad overhældes med porter og dækkes med alufolie.
Dampes i ovnen i 15 min. ved 200ºC og afkøler af i lagen. Drys lidt
timian og tynde strimler citronskal over, inden servering.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her