Logo

Fyldte sqash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 squash
500 g oksefars
1 dl ketchup
1 løg
salt
peber
2 tsk oregano
2 fed hvidløg
evt revet ost

tørsteg kødet. Udhul squashen og snit løget.
Bland kød, sqashkødet, ketchup, hvidløg og krydderier og fyld i de udhulede squash og drys med revet ost.
Bag i ovn ved 200ºC i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her