Logo

Fyldte tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

4 store tomater
¼ wondersalat
1 dåse tunfisk i olie
50 g mayonnaise
3 spsk fløde
1 bundt purløg
1 citron
salt & peber

Skær et låg af tomaterne og tag indmaden ud med en ske. Rør mayonnaisen med fløde og smag til med citronsaft, salt & peber. Hæld olien fra tunfisken og del den i flager eller stykker. Skær saleten i mindre stykker, bland den med tunfisken og vend det hele med mayonnaisen. Fyld blandingen i tomaterne, drys med klippet purløg og servér med flûte.

Tips : Wondersalet bliver knasende sprød, hvis den skylles i koldt vand, og lægges i en plastpose i køleskabet.

Tilberedningstid : Ca. 30 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.577 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her