Logo

Fyldte Venøsteaks med skysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

170 g tynde Venøsteaks (tynde skiver afpudset okseklump)
semidryed tomater (ikke dem i olie)
friske basilikumblade
evt. hvidløg
groft havsalt og friskkværnet peber
5 g olie eller plantemargarine
en anelse vand
 
Skysauce:
2 dl vand
1 ½ tsk kalvebouillonpulver
1 ½ tsk Maizena
salt og peber
 
Tilbehør fx:
200 g dampede grønne bønner
100 kogte gulerødder
evt. 100 g nykogte kartofler
 Dup kødet tørt. Fordel semidryed tomater og basilikumblade samt evt.
lidt hvidløg i skiver på kødstykkerne.
Krydr med salt og peber.
Rul sammen fra den smalle ende.
Hold kødet sammen med kødnåle eller bomuldssnor.
Kødrullerne brunes i fedtstoffet i en gryde ved god varme.
Tilsæt en anelse vand og lad kødrullerne stege i ca. 10 min. med låg på.
Kog 2 dl vand op med kalvebouillonpulver i en anden gryde.
Jævn med Maizena udrørt i en anelse vand.
Smag til med salt og peber.
Læg kødrullerne i saucen og servér.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her