Logo

Fynbo-omelet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fynbo-omelet

500 g kartofler

3 løg

smør eller margarine

6 ufarvede pølser

salt og peber

1 knsp merian

6 æg

1,75 dl fløde

purløg finklippet

Tilbehør: groft rugbrød, grøn salat, sennep

*

Skær kartofler og løg i små terninger og steg dem møre i fedtstof på panden - beregn 15-20 minutter og vend det meget ofte.

Tilsæt de udskivede pølser og drys med salt, peber og merian.

Vend det godt.

Pisk æggene sammen med fløden og hæld det over.

Bag omeletten færdig ved ikke for stærk varme.

Drys med persille og server rugbrød, grøn salat og sennep til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her