Logo

Fynboens favoritand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 and
3 appelsiner
2 dl hvidvin
½ dl barbecuesauce
 
Anden rengøres.
Lav en marinade af hvidvin, saft fra 1 appelsin og ½ dl barbecuesauce.
Anden smøres ind i marinaden, hvorefter den trækker i ½ time.
Appelsinerne skælles og lægges ind i anden sammen med 1 dl hvidvin.
Anden lægges på en rist i en bradepande og steg ved 120ºC med brystet
nedad de første 2 timer, hvorefter den vendes og steger videre i ca. 3
timer.
Der pensles med marinaden hver ½ time.
Serveres med råstegte kartofler med hvidløg og salat og flûte.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her