Logo

Fyrmester-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyrmester-salat

1 lille blomkål

½ salatagurk

4 tomater

1 syrligt æble

4 hårdkogte æg

300 g røget stenbider eller makrel

salatblade

4 spsk majsolie

2 spsk estragoneddike

½ tsk sennep

salt og peber

1 bdt klippet dild

Tilbehør: flute

*

Del blomkålen i ganske små buketter og bland dem i en stor salatskål med agurkeskiver, tomatbåde, skrællet, ituskåret æble og kvarte æg.

Befri fisken for skind og ben og del den i småstykker.

Bland dem forsigtigt i salaten sammen med ud strimlet salat.

Rør eller ryst en marinade af majsolie, eddike, sennep, salt og peber.

Hæld det over salaten og drys med klippet dild.

Vend først salaten ved bordet.

Server flute til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her