Logo

Galopkringle 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
1 tsk salt
50 g sukker
12 g bagepulver
125 g smør eller margarine
2 dl mælk
2 æg
50 g rosiner

Tørdelene sigtes, fedtstoffet smuldres heri.
Mælk og æg sammenpiskes.
Rosiner skoldes og tørres.
Alt sammenblandes til en smidig dej, der formes til en kringle.
Pensles, strøs med groft sukker og bages straks i ca ½ time.
I stedet for at formes til en kringle, kan dejen også bages i en bradepande i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.544 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her