Logo

Gambiansk Fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hele sild m. hoved
100 g laks
½ kg pillede rejer
frisk chili, rød og grøn
paprika
1 l. fiske bouillon
2 løg
250 g hvidkål/spidskål

Hele sild og laks deles i passende stykker og kommes i en gryde m. vand/bouillon. Tilsæt salt og peber, chili, samt grønsager. Fiskestykkerne tages op når de er møre. Resten simrer i en time. Rør fisken i til sidst og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her