Logo

Gammeldags grydestegt oksesteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g oksetykkam uden ben
15 g margarine
1 tsk salt
groftkværnet peber
2-3 løg
2 ½ dl vand
1-2 tsk Maizena

Kødet brunes i en gryde i margarinen og drysses med salt og peber.
Løgene skæres i kvarte, tilsættes og brunes lidt.
Vand hældes ved, og kødet småsteger under låg ca. 2 timer til det er mørt.

Bruger du stegetermometer skal det vise følgende:
55-60 c. for lidt rød
60-65 c. for svagt rosa
65-68 c. for gennemstegt
Herefter hviler kødet ca. 20 minutter.

Kødet tages op, og saucen jævnes med Maizena.
Serveres med 1 kg kartofler, surt og ½ kg blandede grønsager.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.807 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her