Logo

Gammeldags kalvebov

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½-2 kg kalvebov med ben
salt og peber
30 g smør til stegningen
2 dl vand
 
Sauce:
1-2 tsk majsstivelse til jævning
1 ½ dl fløde
 
Gnid stegen godt med salt og peber og brun den godt på alle sider i en gryde i smørret. Tilsæt vand og lad kødet simre ca 1 ½-2 timer under låg, afhængig af bovens tykkelse.
Tag stegen op og hold den varm i alufolie.
Pisk skyen igennem og jævn den lidt.
Tilsæt fløde og smag til med salt og peber.
Server med kartofler og grønsager efter eget ønske.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her