Logo

Gammeldags oksefilet med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g oksefilet
50 g smør
Frisk reven peberrod
Karse
Salt - peber
Evt. Madeira og henkogte perleløg til saucen

Fileten brunes i smør på panden eller i en gryde.
Når den er brun på alle sider, sættes den i bradepanden i en godt varmet ovn.
Den overhældes jævnlig med sky og steger en halv times tid.
Stegen serveres med en bred stribe frisk reven peberrod og karsebuketter.
Skal saucen være ekstra, så kog panden af med madeira og henkogte perleløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.629 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her