Logo

Gedde i quistello sauce med frisk polenta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Luccio in salsa quistellese e polenta fresca
(6 personer)
 
1 gedde a 1 kg
1 stængel blegselleri
1 gulerod
1 løg
1 ½ dl tør hvidvin
2 laurbærblade
Salt
 
Sauce:
200 g frisk persille
80 g saltkapers
80 g ansjosfileter i olie
2 store grønne peberfrugter marineret i vinaigre (sott'aceto)
2 dl Extra jomfruolivenolie
 
Pynt: 1 stor tomat
Tilbehør: Polenta
 
Tilbered en court-bouillon på blegselleri, gulerod, løg, hvidvin, laurbærblade og salt, læg gedden i og lad den simre i 15-20 minutter. Tag fisken op, uden at den går i stykker, og dryp den af.
 
Sauce: Varm olivenolien op med en persillekvist.
Hak persille og de skyllede kapers med ansjoser og peberfrugter.
Bland med den lune olie.
 
Tilbehør: Opskriften på polenta står som regel på indpakningen.
 
Anretning: Del fisken i småstykker og vend dem i saucen.
Anret i små toppe på en tallerken med frisklavet, varm polenta og pynt med tomat.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her