Logo

Gløgg med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(8 personer)
60 g rosiner
40 g mandelsnitter
3 dl portvin
1 spsk citronsaft
1 dl appelsinsaft
1 fl rødvin
4 spsk sukker
½ tsk vaniljesukker
1 lille drys kanel
2 spsk orangelikør el brandy

Bland rosiner, mandler, portvin, citron- og appelsinsaft og lad det trække lunt og tildækket i 3 timer. Lun rødvinen ved svag varme og rør sukkeret i. Smag til med vaniljesukker og kanel, fjern vinen fra varmen og tilsæt portvinen med fyldet. Lad det hele trække lunt i 10 minutter. Smag til med lidt brandy eller Orangelikør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.098 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her