Logo

Gløgg uden alkohol – børnegløgg - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 g mandler
1 dl vand
2 tsk sødemiddel
½ stykke hel kanel
5 hele nelliker
4 dl sur hyldebærsaft eller solbærsaft
4 dl vand
½ appelsin
½ citron
sødemiddel efter smag
 
Smut mandlerne og snit dem på langs i strimler
Kog vand og krydderier i 10 minutter.
Tag krydderierne op, tilsæt hyldebærsaft, vand, saften af appelsinen og
citronen.
Lad det koge op.
Smag til med sødemiddel.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her