Logo

Glaseret grillet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g laksefilet, penslet med olie
2 spsk honning (mild)
2 knsp sennepspulver
2 spsk varmt vand
2 tsk sojasauce
Smages til med salt og peber
 
Rør honningen blød og tilsæt vandet lidt ad gangen.
Tilsæt sennep og sojasauce, smag til med salt og peber.
Sæt blandingen i køleskabet.
Laksen pensles med olie og drysses med salt og peber.
Grill laksen først på skinsiden i 2-3 minutter.
Vend og grill færdig på kødsiden.
Læg på en tallerken med kød siden opad og pensl med glaseringen.
Server med det samme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her