Logo

Gordon bleu 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver kalvefilet, ca. 600 g
½ tsk Dijonsennep
4 tynde skiver mager skinke
4 tynde skiver mild skæreost
1 æggehvide
50 g hvedemel
1 tsk salt
½ tsk peber
2 æg
75 g rasp
75 g smør til stegning

Kødet bankes ud til ca. ½ cm's tykkelse.
Smøres på den ene side med sennep.
På halvdelen af kødskiverne lægges en skive ost og en skive skinke, der
ikke må nå ud til kanterne
Kanterne smøres med æggehvide, før kødet foldes sammen
Fæstnes med tandstikkere eller kødpinde eller snor.
Vendes i hvedemel,
Derefter paneres de i sammenpisket æg og rasp.
Smørret brunes gyldent på panden, og kødet lægges på
Steges 3-4 min. på hver side.
Kødpindene fjernes, og kødet anrettes på et fad

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her