Logo

Gorgonzolasauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g smør
2 spsk hvedemel
2. dl mælk
1 ½ dl grønsagsbouillon
2 spsk citronsaft
1 spsk frisk hakket estragon eller basilikum
100 - 150 g gorgonzola
Lidt reven muskatnød
Salt og friskkværnet peber
 
Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
Tilsæt mælk og grønsagsbouillon lidt af gangen, pisk godt.
Lad saucen koge ved svag varme i ca. 4-5 min.
Tilsæt citronsaft og finthakket estragon/basilikum.
Lad saucen koge yderligere nogle minutter.
Rør gorgonzolaen i, i små bidder.
Lad dem smelte i saucen, som herefter ikke må koge.
Smag til med muskatnød, salt og friskkværnet peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her