Logo

Græsk bondesalat - horiatiki salata

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rødsalat hoved
1 iceberg salathoved
2 store tomater skåret i ottendedele
2 agurker, delt på langs, befriet for kerner og skåret i halvmåner
1 grøn peberfrugt i ringe
1 løg i ringe
Groft hakket bredbladet persille
150 g feta
20 sorte oliven - la grecque
7 spsk olie-eddike dressing nogle dråber worcestershire sauce

Dressingen skal trække mindst en time.
De kolde salatblade skylles, tørres grundigt og skæres i strimler. Salaten blandes og smages til med salt og peber.
Lagvis ovenpå lægges tomater, agurker, peberringe, løg, feta og oliven. Er der varmt, kan hvert lag få et drys salt.
Hæld dressingen over og server med Retsina vin og sigtebrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her