Logo

Græskar marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg skrællet græskar
2 citroner
2 tsk stødt ingefær
¾ kg sukker
konserveringsmiddel (Atamon)
 
De skrællede græskar skæres i mindre stykker og først da vejes
mængden.
Græskarrene koges 30 minutter i vand der lige dækker.
Derefter kommes sukkeret i samt saften fra de 2 citroner og stødt
ingefær.
Marmeladen koges nu yderlig i ca. 30 minutter.
Der røres jævnligt så marmeladen ikke brænder på.
Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel inden marmeladen hældes på rene glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her