Logo

Græskar med kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røde, sure kirsebær
500 g græskarkød
500 g sukker
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

Kirsebærrene skylles og udstenes. Kirsebær og græskarkød, skåret ud i firkanter eller boret ud med et græskarbor, lægges lagvis med sukkeret i en tykbundet gryde og stilles lunt, til det safter. Syltetøjet bringes i kog over svag varme og koges sagte 10 min. Atamon røres i. Syltetøjet hældes op og glassene lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her